Actueel

Nieuwsoverzicht November 2020

Kreeksluis
Complimenten voor Rasenberg!

Beste Igor, Robert Jan en Sandra,

Op dinsdag 1 december 2020 is het eindelijk zover: de laatste flat van woongebouw De Kreek is dan ook leeg en dan worden de 1e werkzaamheden uitgevoerd om een begin te kunnen maken voor de renovatie.

Graag willen wij jullie onder andere op deze manier heel hartelijk danken voor jullie jarenlange en tomeloze inzet in dit woongebouw sinds maart 2017.

Toen wij merkten dat verschillende soorten reparatieverzoeken met bewoners niet goed op elkaar afgestemd waren, besloten we af te wijken van onze “normale beslisboom” en jullie te vragen het enige contactpunt te zijn.

In zo’n grootschalig project was het voor ons erg prettig dat jullie de coördinatie van alle reparatieverzoeken hadden en onze bewoners merkten ook een positief verschil! Het snel kunnen schakelen met elkaar en de flexibiliteit zijn absoluut bewonderenswaardig!

Mochten er in de toekomst soortgelijke projecten zijn, dan zullen we jullie bij de collega’s zeker aanbevelen!

Vanaf 1 december 2020 is het woongebouw helemaal leeg en na de renovatie verlopen alle reparatieverzoeken weer via de normale route. Het kan zijn dat het voor onze medewerkers van de afdeling Klantenservice weer even wennen wordt…

Nogmaals hartelijk dank namens team De Kreek!

 

Lees verder »
Magriet 1
Particuliere opdracht in Helvoirt

Voor een particuliere opdrachtgever in Helvoirt realiseren wij een woonkamer in voormalige schuur door plaatsen van 2 stuks dakopbouw met schuifpuien.

 

Lees verder »
Jelte Jobse
Jelte Jobse

Op vrijdag 30 oktober jl. om 10.07 uur is Jelte geboren. Zijn trotse ouders zijn Sjaak en Anne Jobse, 

Lees verder »