Actueel

Nieuwsoverzicht Juni 2017

Opnames omroep Brabant
Rasenberg Asbestverwijdering bij omroep Brabant

Omroep Brabant heeft vandaag Stephan Rasenberg (namens VVTB) geïnterviewd over het aangescherpte arbobeleid van de Inspectie SWZ, met name over het in maart afgekondigde verbod op het werken met een hijskraan met een open werkbak. Door dit verbod dreigt de sanering van asbestdaken vóór 2024 ernstige vertraging op te lopen. 

Zondag 2 juli vanaf 11.00 uur is het interview via internet te zien op Omroep Brabant en vanaf 17.30 uur zal het ieder uur ook via de televisie te zien zijn.

Lees verder »
-
Rasenberg wint Design and Build prijsvraag renovatie 76 woningen Deelplan 5 Geeren Zuid.

In opdracht van Allee Wonen heeft Rasenberg de Build and Design prijs gewonnen en starten we begin 2018 met de uitvoering! 

Lees verder »
Rasenberg is als erkend leerbedrijf trots op dit bijzondere traject!!

Azad Hoessein (39) komt uit Syrië en is ondertussen de opleiding tot tegelzetter gestart. Het liefst was Azad meteen gestart op niveau twee, maar zijn Nederlands schoot tekort. Ondertussen loopt hij stage bij Aannemersbedrijf Rasenberg uit Terheijden. "Daar mag ik stucen, slopen, muren zetten en tegelen", vertelt Hoessein. Hij hoopt uiteindelijk bij Rasenberg te kunnen gaan werken. Kees Prinse is de leermeester van Azad. Lees het volledige artikel op http://www.bndestem.nl/breda/bouwschool-breda-leidt-statushouders-op-willen-een-kans-bieden~a066e4bb/

Lees verder »