Actueel

Nieuwsoverzicht Mei 2018

I love Traaie
Rasenberg ook dit jaar hoofdsponsor van I Love Traaie

Dit weekend is het al weer de 6e editie van "I Love Traaie". Dit jaarlijkse evenement is een begrip in het dorp en is steeds een groots, succesvol en gezellig samenzijn. Rasenberg Terheijden is wederom de hoofdsponsor van dit festijn en wij zijn er heel erg trots op om zo'n mooi evenement mede mogelijk te maken.

Lees verder »
Woonvizier
Ondertekening overeenkomst met Woonvizier

Op dinsdag 22 mei zijn Stephan Rasenberg en Rob van de Feijst van Zwaluwe Bouw hartelijk ontvangen door Ellen van Bijsterveldt-Niels, directeur/bestuurder van Woonvizier om een meerjarige overeenkomst Regisserend opdrachtgeverschap met Woonvizier te ondertekenen. Hierdoor is een vergaande samenwerking – ketenintegratie – een feit geworden. Het gezamenlijk doel is het efficiënter uitvoeren van het Reparatieonderhoud, Mutatieonderhoud en PO Interieur en een hogere kwaliteit van dienstverlening aan klanten van Woonvizier. 

Lees verder »
Grote Toren Breda
Noten versteken Grote Toren

Twee keer per jaar per jaar zet Rasenberg, in opdracht van de stadsbeiaardier Paul Maassen, nieuwe melodieën in het carillon van de Grote Toren in Breda, vanaf vandaag ieder hoor je ze ieder kwartier over de stad. Op youtube kunt u onze collega's aan het werk zien. https://www.youtube.com/watch?v=Kf9_MbVr1Lw&sns=em

Lees verder »