Actueel

Nieuwsoverzicht November 2018

Sinterklaas 2018
Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken Rasenberg!

Ook dit jaar zijn de Rasenberg kinderen verrast door een bezoek van de Sint en zijn Pieten. Na een lekkere kop soep en een broodje volgde een zéér spectaculaire Pietenshow. En natuurlijk had de Sint ook voor alle (klein) kinderen een mooi cadeautje meegenomen. Het was weer een erg gezellige middag voor jong en oud!

Lees verder »
Planning 76 woningen
Planning 76 woningen in Zwijndrecht voor Trivire

Wat is Rasenberg Terheijden toch een fantastisch bedrijf om voor te werken!!! Gisteren is het contract ondertekend om in opdracht van Alwel 24 woningen in Etten-Leur te gaan renoveren. Vandaag zijn we druk bezig met de planning voor de renovatie van 76 woningen in Zwijndrecht voor Trivire

Lees verder »
Ondertekenen opdracht Orgelhof
Ondertekening opdracht renovatie 24 woningen voor Alwel in Etten-Leur.

Vandaag is bij ons inTerheijden de definitieve opdracht ondertekend voor de renovatie van 24 woningen aan de Orgelhof in Etten-Leur. Het plan bevat dakisolatie aan de buitenzijde, mechanische ventilatie, sloop van asbest en kozijnvervanging. 

Lees verder »
Celebeslaan Zwijndrecht
Start werkzaamheden 76 woningen Celebeslaan/Sumatralaan te Zwijndrecht:

In opdracht van Trivire maken we 76 eengezinswoningen in de Celebeslaan en Sumatralaan in de wijk Kort Ambacht in Zwijndrecht klaar voor de toekomst. De woningen worden comfortabeler en energiezuiniger. De werkzaamheden die nodig zijn om het energieverbruik en de CO2-uitstoot van de woningen te laten dalen voeren we gelijktijdig uit met het noodzakelijk onderhoud aan de woningen.

Op dit moment zijn we begonnen met het vervangen van de daken van de 2 modelwoningen. Naar verwachting zijn de werkzaamheden in het voorjaar van 2019 gereed.

Lees verder »