Actueel

Nieuwsoverzicht Maart 2019

Waterstof
Innovatiebijeenkomst waterstof groot succes

Tijdens onze drukbezochte innovatiebijeenkomst Waterstof hebben diverse sprekers onze gasten toegelicht dat waterstof in de toekomst mogelijk een oplossing  kan bieden bij de energietransitie van hun bestaande woningbestand.

Lees verder »
Innovatiebijeenkomst Waterstof
Innovatiebijeenkomst Waterstof

Wij zijn er helemaal klaar voor om onze genodigden te verwelkomen voor de Innovatiebijeenkomst Waterstofgas bij café Ons Thuis in Terheijden! Het beloofd een zéér interessante middag te worden!

Lees verder »
Orgelhof Etten-Leuer
Frietkot Celebeslaan en Orgelhof

Ondanks het slechte weer hebben onze mensen zich onvermoeibaar ingezet voor onze projecten Celebes- Sumatralaan te Zwijndrecht én Orgelhof te Etten-Leur. Als kleine blijk van waardering was er daarom  voor iedereen een frietje met snack. Mannen bedankt!

Lees verder »
Entrepotgebouw Rotterdam
Verbouwing Entrepotgebouw 'De Vijf Werelddelen' in Rotterdam

In opdracht van de van Deursen Group uit Rosmalen realiseren wij een pittige verbouwing in het Entrepotgebouw 'De Vijf Werelddelen'. Dit historische gebouw dateert uit 1897 en huisvestte pakhuizen die werden gebruikt voor de opslag van koffie, thee, suiker en specerijen. Het bestaat nu uit luxe appartementen, restaurants, winkels en een wereldsupermarkt, de havens zijn jachthaven geworden, City Marina Rotterdam. Marc de Peijper (uitvoering) en Gerard de Vugt (calculatie & werkvoorbereiding) heel veel succes met deze mooie klus! 

Lees verder »